Pozicioni juaj: Kreu / Kamera dhe Sisteme Sigurie / Sisteme sigurie

Switch POE CAMERA K-S1010ZP me 8 Porta

SPZL2324
Çmimi:
Lekë
Lek7,290.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Modeli: K-S1010ZP
Network standart: IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3x, IEEE802.3af
Forward rate: 10/100Mbps
Cable requirement: 0.5 anaerobic copper ultra-five cable
Powered Distance :70-100 meters 
backplane broadband: 1.8 Gbps
operating temperature: 0 grade-50 grade celcius

Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar