Pozicioni juaj: Kreu / Produkte për fëmijë

Skuter per Femije me 3 Rrota

SPZL2517.2518.2519
Disponohet ne tre ngjyra: Jeshile, Bojqielli, Roze.
Çmimi:
Lekë
Lek2,790.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Ngjyrë:
    rozë blu Gjelber
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Specifikimet
Ngjyra: e kuqe, bardhë, blu, flori, portokall, e verdhe
Skuter per femije 

Argëtoni më të vegjlit tuaj duke bërë pjesë të jetës së tyre edhe aktivitetin e ushtruar me këtë skuter. Është praktik pasi montohet/cmontohet shpejtë dhe zë pak hapësirë. Timoni i skuter ka tre nivele lartësie për të përshtatur me gjatësinë e fëmijës, gjithashtu ka edhe një ulëse për ti dhënë komfort gjatë kohës që është duke luajtur. Është me tre rrota për të ofruar më shumë stabilitet. Ulësja mund te hiqet kur fëmija të jetë rritur dhe mund ta përdor si një skuter pa ulëse. Gjatë luajtjes me të do të shihni se gjatë rrotullimit rrotat do të bëjnë dritë.
 
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar