Pozicioni juaj: Kreu / Aksesorë për makina

Set Drita Led per Makine C9S

SPZL1455.1456.1457
Çmimi:
Lekë
Lek3,590.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Masa:
    H1 H4 H7
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Drite led per makine me 2 ngjyra

 
Instalim shume I thjeshte / ndricim Super I Forte 
Voltazh: the DC-12V-24V.
 Per CDO Model Makine 


Udhezimet per instalim:
Hapni kapakun E makines
Gjeni vendodhjen E instalimit ekzistent
Hapni qarkun
Hiqni ndricimin Aktual
Per TA hequr mjafton vetem TA rrotulloni
Me PAS instaloni dritat Led duke mbajtur me dore pjese larte dhe rrotullojeni

 
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar