Pozicioni juaj: Kreu / Kamera dhe Sisteme Sigurie

Kamera Survejimi 2MP, me Lente 2.8 / 4 / 6 mm, KC-T5W20B1, 200W H.265+

SPZL2328.2329.2330
Çmimi:
Lekë
Lek4,190.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Modeli:
    6mm 4mm 2.8mm
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar