Pozicioni juaj: Kreu / Produkte për fëmijë

Hoverboard 8.5" me Bateri dhe Bluetooth

SPZL001341.001361
Çmimi:
Lekë
Lek22,590.00
Lek25,000.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Ngjyrë:
    1 2
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Specifikimet
Ngjyra: e kuqe, bardhë, blu, flori, portokall, e verdhe
Hoverboard 8.5" me bateri dhe blue-tooth.
Hoverboard 8.5" with battery and blue toothShqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar