Pozicioni juaj: Kreu / Aksesorë për makina

GPS Inteligjent per Makine

SPZL2039.2040
Çmimi:
Lekë
Lek3,790.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Masa:
    1 2
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime

GPS për gjurmimin e mjeteve.

Kjo pajisje është kombinim i teknologjisë së komunikimit GSM dhe sistemit teknologjik të gjurmimit GPS. Instalimi është i thjeshtë, mjafton të lidhni pajisjen që ajo të nisë të punojë.Punon në të gjitha tipet e mjeteve të transportit; bicikletë, automjet apo anije. Siguron të dhënat për pozicionimin në kohë reale, në cdo lloj mjeti.
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar