Pozicioni juaj: Kreu / Elektronike / Dron

Dron Phantom D5HW Tomito

SPZL2050
Çmimi:
Lekë
Lek9,990.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Dron Phantom D5HW me kamera WiFi

Dron Phantom D5HW - me 2 MP WIFI kamera dhe dizajn elegant me palosje
Droni Phantom D5HW ka jo vetëm një dizajn elegant, por edhe në një numër funksionesh të dobishme:
- auto-ngritje dhe ulje automatike.
- lehtësi në masë të madhe për menaxhimin e Dronit nga fillestarët.
- mënyra të shumta fluturimi. I përshtatshëm për rishtarët dhe pilotët me përvojë.
Funksioni i ruajtjes së lartësisë. Kjo jo vetëm që jep më shume siguri gjatë fluturimit por gjithashtu ofron kualitet më të lartë video.
- Droni është i pajisur me një video kamera 2 MP WIFI me një kënd shikimi prej 120 °, i cili lejon të xhirohet video në 720P asnjë aparat fotografik i kësaj cilësie nuk është i instaluar në asnjë quadrocopter me këtë çmimi. Përveç kësaj, ekziston mundësia e ndryshimit të këndit të videokamerës.
- aftësia për të kontrolluar dronin si nga paneli i kontrollit dhe nga telefoni celular, të cilat së bashku me krahët e palosshme të dronit e bëjnë atë jashtëzakonisht të përshtatshëm për transport. Kur droni është i palosur, ai mund te vendoset në çdo cantë shpine, qese të vogël apo xhep të madh të pantallonave.
- Butoni i kthimit e bën më të lehtë kthimin e Dronit.
- 10 min kohë fluturimi

Karakteristikat Phantom D5HW:
Shkarkoni aplikacionin: Google Play, App Store ose skano QR kodin në udhëzuesin e përdoruesit
Kërkesat e sistemit: Android 2.2 ose më i ri, iOS 5.1.1 ose më i ri
Madhësia e palosur: 17.5 x 13 x 6 cm (me përjashtim të krahëve )
Madhësia shpalosur : X 21.5 X 21.5 cmX6cm (Me përjashtim të krahëve dhe mbrojtësve ); 36,5 X 36,5 cmX6cm (duke përfshirë helmetat dhe pajisjet mbrojtëse)
Telekomanda: 2.4GHz telekomandë pa fishë

Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar