Pozicioni juaj: Kreu / Femra / Cigare elektrike

Cigare Elektronike

SPZL1995
Çmimi:
Lekë
Lek2,390.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Karnoo 40W Kit

Ky produkt nuk është i dedikuar për personat nën moshën 18 vjeç, gratë shtatzëna dhe gratë që ushqejne femijet në gji. Nëse vuani nga semundje  të zemrës ose sëmundje të tjera, duhet të konsultoheni me mjekun tuaj perpara perdorimit.
Kutia përfshin:
1 * Karnoo 40W Mod
1 * Atomizues
2 * 0.5 ohm Core
1 * Manual përdorimi

 
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar