Pozicioni juaj: Kreu / Kamera dhe Sisteme Sigurie
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
Detektor Levizjesh me Alarm Shitje me zbritje çmimi
Lek890.00
(0)
Mbyllje Magnetike per Dyert e Dyfishta Shitje me zbritje çmimi
Lek7,500.00
(0)
Pajisje per Mbyllje Magnetike te Deres Shitje me zbritje çmimi
Lek4,990.00
(0)
Zile per Deren Shitje me zbritje çmimi
Lek490.00
(0)
Karte per Identifikim me Radio - Frekuence - RFID Card Shitje me zbritje çmimi
Lek100.00
(0)
Buton per Hapjen e Deres Shitje me zbritje çmimi
Lek490.00
(0)
Access Control System Puter Shitje me zbritje çmimi
Lek2,890.00
(0)
Set Kamera Sigurie Wifi Kit Shitje me zbritje çmimi
Lek38,800.00
(0)
Set Kamera Sigurie POE, 8 Kamera 2MP Shitje me zbritje çmimi
Lek34,600.00
(0)
Set Kamera Sigurie POE Shitje me zbritje çmimi
Lek23,490.00
(0)
NVR Network Video Recorder KC-T5N821 , Supporton 8 Kamera 2MP Shitje me zbritje çmimi
Lek5,990.00
(0)
NVR Network Video Recorder KC-T5N1621, 2MP, Suporton 16 Kamera Shitje me zbritje çmimi
Lek6,500.00
(0)
NVR Network Video Recorder KC-T5N851 , 5MP, Suporton 8 Kamera Shitje me zbritje çmimi
Lek8,500.00
(0)
Set Kamera Sigurie POE, Kamera 3Mp Shitje me zbritje çmimi
Lek38,000.00
(0)
Switch POE CAMERA K-S1010ZP me 8 Porta Shitje me zbritje çmimi
Lek7,290.00
(0)
Switch POE CAMERA K-S1008ZP-T me 6 Porta Shitje me zbritje çmimi
Lek6,090.00
(0)
Switch K-S1005ZP me 4 Porta Shitje me zbritje çmimi
Lek5,500.00
(0)
Kamera Survejimi, 5MP, 4mm Lens, KC-TW50B1, 500W H.265+ Shitje me zbritje çmimi
Lek8,590.00
(0)
Kamera Survejimi 2MP, me Lente 2.8 / 4 / 6 mm, KC-T5W20B1, 200W H.265+ Shitje me zbritje çmimi
Lek4,190.00
(0)
Kamera Survejimi per Ambjen te Jashtem  KC-T5W50Q3-GJ, 5MP, 500W h.265+ Shitje me zbritje çmimi
Lek12,590.00
(0)