Pozicioni juaj: Kreu / Celularë dhe Aksesorë / Aksesorë për Celularë / Flesh USB
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
Konvertues USB (OTG). Android-Type C Shitje me zbritje çmimi
Lek290.00
(0)