Pozicioni juaj: Kreu / Elektronike
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
Ngrohese per Makine, 12V.24V Shitje me zbritje çmimi
Lek1,790.00
(0)
Boks me Bluetooth,  AEC BT - 207 mini Shitje me zbritje çmimi
Lek1,490.00
(0)
Televizor 55" , HDR, Kualitet i Larte Audio dhe Video Shitje me zbritje çmimi
Lek49,990.00
(0)
Televizor OLED 60" 4K, Ekran i Lakuar, Cilesi e Larte Audio dhe Video, Koncept i Ri Dizenjo Shitje me zbritje çmimi
Lek113,600.00
(0)
Televizor OLED 55" 4K, Ekran i Lakuar, Kualitet i Larte Audio dhe Video Shitje me zbritje çmimi
Lek79,990.00
(0)
Televizor 75", Ekran i Lakuar, Kualitet i Larte Audio dhe Video Shitje me zbritje çmimi
Lek131,000.00
(0)
Televizor 60", Kualitet i Larte Audio dhe Video, HD Shitje me zbritje çmimi
Lek82,000.00
(0)
Televizor 55" OLED,me Ekran te Lakuar, Kualitet i Larte Audio dhe Video, HD Shitje me zbritje çmimi
Lek85,000.00
(0)
Mbajtese Televizori, Montim ne Mur, Suporton TV 26"-55" Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Mbajtese Televizori, Montim ne Mur, Suporton TV 32"-70" Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Ndricues me Enen per Aroma - Terapi Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Dron A6 RC me Kamera Shitje me zbritje çmimi
Lek12,590.00
(0)
Dron Phantom D5HW Tomito Shitje me zbritje çmimi
Lek9,990.00
(0)
Dron RC LH-X28GWF me Kamera dhe GPS Shitje me zbritje çmimi
Lek25,990.00
(0)
Dron M39G Shitje me zbritje çmimi
Lek4,290.00
(0)
Dron me Kamera KK85K Shitje me zbritje çmimi
Lek11,290.00
(0)
Elektrik Dore 4in1, me 7 Drita Led Shitje me zbritje çmimi
Lek720.00
(0)
Elektrik Dore Kinsach 4in1, me 3 Drita Led Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Drite Nate LED Forme Elefanti e Rikarikueshme me USB mund te Ndryshoni Ngjyrat me Prekje Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Hoverboard 8.5" me Bateri dhe Bluetooth Shitje me zbritje çmimi
Lek22,590.00
(0)