Pozicioni juaj: Kreu / Celularë dhe Aksesorë
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
Boks Subwoofer i pershtatshem per te gjitha pajisjet Shitje me zbritje çmimi
Lek1,690.00
(0)
Boks me Bluetooth Pitbull Shitje me zbritje çmimi
Lek1,990.00
(0)
Mouse me Wifi dhe Bluetooth Shitje me zbritje çmimi
Lek1,590.00
(0)
MP3 per Makine me dy Porta USB Karikimi Shitje me zbritje çmimi
Lek1,690.00
(0)
Boks me Bluetooth SC 208 Shitje me zbritje çmimi
Lek2,590.00
(0)
Boks me Bluetooth C200 Shitje me zbritje çmimi
Lek2,590.00
(0)
Boks me Bluetooth A60 Shitje me zbritje çmimi
Lek1,890.00
(0)
Boks me Bluetooth A10 Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Teleskop per Telefon dhe Kapese per Vendosjen e Teleskopit Shitje me zbritje çmimi
Lek1,090.00
(0)
Shkop Selfie K07-11 me Tripod te Integruar Shitje me zbritje çmimi
Lek1,390.00
(0)
Shkop Per Selfie XT-10 Shitje me zbritje çmimi
Lek1,090.00
(0)
Shkop Selfie 19cm - 80cm Shitje me zbritje çmimi
Lek890.00
(0)
Telefon Fix Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Mbajtese per Telefonin Shitje me zbritje çmimi
Lek350.00
(0)
Fishe 3.5mm me Fiber Optike dhe Gjatesi 1.5m Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Karte Memorie me Kapacitete te Ndryshme Shitje me zbritje çmimi
Lek1,390.00
(0)
Adaptor, Kthen Fishat Android ne Fisha Apple dhe Type-C Shitje me zbritje çmimi
Lek120.00
(0)
Power Bank, Karikues Portabel Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Fishe USB Shitje me zbritje çmimi
Lek350.00
(0)
Konvertues USB (OTG). Android-Type C Shitje me zbritje çmimi
Lek290.00
(0)