Pozicioni juaj: Kreu / Celularë dhe Aksesorë / Aksesorë për Celularë
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
Mbajtese per Telefonin Shitje me zbritje çmimi
Lek350.00
(0)
Fishe 3.5mm me Fiber Optike dhe Gjatesi 1.5m Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Karte Memorie me Kapacitete te Ndryshme Shitje me zbritje çmimi
Lek1,390.00
(0)
Adaptor, Kthen Fishat Android ne Fisha Apple dhe Type-C Shitje me zbritje çmimi
Lek120.00
(0)
Fishe USB Shitje me zbritje çmimi
Lek350.00
(0)
Konvertues USB (OTG). Android-Type C Shitje me zbritje çmimi
Lek290.00
(0)
Lente 3in1 per Kameren e Telefonit Shitje me zbritje çmimi
Lek390.00
(0)
Lente 2in 1 per Kameren e Telefonit Shitje me zbritje çmimi
Lek1,190.00
(0)
Teleskop per telefon+Tripod Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Adaptor fast charger Shitje me zbritje çmimi
Lek390.00
(0)
Adaptor per Karikim Wireless Shitje me zbritje çmimi
Lek490.00
(0)
Fishe USB per Iphone dhe Android Shitje me zbritje çmimi
Lek190.00
(0)
Mbajtese Telefoni Shitje me zbritje çmimi
Lek290.00
(0)
Fishe USB 3D, Fishe me Aliazh Zinku Shitje me zbritje çmimi
Lek420.00
(0)
Fishe USB, prej Metali Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Karikues Fast Charger dhe Mbajtes per Telefonin 2in1 Shitje me zbritje çmimi
Lek1,590.00
(0)
Mbajtese Unaze per Telefona Shitje me zbritje çmimi
Lek290.00
(0)
Mbajtese Unaze per Telefona Shitje me zbritje çmimi
Lek330.00
(0)
Mbajtese Unaze per Telefona Shitje me zbritje çmimi
Lek190.00
(0)
Mbajtese Unaze per Telefona Shitje me zbritje çmimi
Lek220.00
(0)