Transporti
MENYRAT E TRANSPORTIT

Ne ofrojmë transport të shpejtë dhe të sigurtë për çdo artikull që ju blini në www.albuy.al
Duke u munduar që t'jua bëjmë çdo gjë më të lehtë dhe komode. 
Porosija juaj vjen për 1 deri 2 ditë pune nëse blerja kryhet brenda Shqipërisë

1- Transporti "point to point" / "pikë në pikë"
Çdo klient mund të porosis artikullin e tij dhe mund ta marrë atë në pikën postare ku do të adresohet nga operatori ose shërbimi ndaj klientit. 
*Ky shërbim është më transparent pasi veprimi kryhet në sportel

2- Transporti "door to door" / "derë në derë"
Çdo klient mund të porosis artikullin e tij dhe mund ta marrë atë në vendin që ai ndodhet, duke i dhënë adresën dhe të dhënat e duhura operatori ose shërbimi ndaj klientit.

     KORRIERI                         TARIFAT                     AFATI
 
 
Posta Shqiptare 200 L 1-2 ditë pune
Albanian Courier 250 L 1 ditë pune
     
 

Tarifat janë standarte për të gjithë Qarqet e Shqipërisë.SHERBIMI POSTAR

http://www.albaniancourier.al/
http://www.postashqiptare.al/