Rreth nesh
Albuy.al është dyqani dhe portali më i ri në shqipëri për shitje online, (E-commerce). Me nje gamë të gjërë produktesh nga të gjitha kategoritë. Ne jemi nje bisnes I rregullt, i regjistruar dhe I licensuar me nipt L72707207I. Çdo artikull që do të gjeni tek ne do të jetë brënda standarteve të tregut disa të shoqeruara dhe me garanci. Blerjet në web-faqen tonë jane 100% të sigurta dhe privatesia jua është e ruajtur. Ne do mundohemi ti përgjigjemi klientit në mënyrë të shpejtë dhe në kohen e duhur. Albuy.al ka një interface i cili ofron shumë lehtësira ndaj konsumatorit, duke i ofruar këtij të fundit asistencë teknike për çdo paqartësi apo pyetje në lidhje me produktet dhe transportin. Ju gjithashtu mund të na ndiqni në rrjetet tona socilale facebook, instagram.
Ne ofrojmë transport në mbarë territorin shqipëtar me çmimet më të lira në treg të ofruara këto nga kopanitë tona partnere të transportit. Ne kemi çmimet më konkuruese në treg dhe një sërë artikujsh të cilat vijnë për herë të parë dhe ne mëyrë ekskluzive nga albuy.al në tregun shqipëtar.

www.albuy.al
Merrni sot nje botë plot teknologji dhe stil…