Mënyrat e pagesës
MENYRAT E PAGESES
 
  • Ju mund të paguani me kartë krediti ose kartë debiti.
 
MASTER CARD / VISA CARD
 
 
  • Mund të paguani  nëpërmjet  PAYPAL .
 
PAYPAL është mënyra Globale për të bërë pagesat e artikujve që ju deshironi.

 
  • Mund të paguani me llogari bankare pranë çdo banke te nivelit të dytë në Shqiperi
Adresa e bankës:
 Beneficary Bank
NATIONAL COMMERCIAL BANK
SWIFT CODE(BIC): NBCAALTX
BKT BRANCH
BENEFICIARY: AL-CHINA SHPK
ACC.NUMBER: 527002470
IBAN: AL7820531775002470CLPRCLALLH
 
  • Mund të paguani KESH vlerën e mallit kur merrni porosinë në dorë ose në pikat tona të shpërndarjes në të gjithë Shqipërinë.
 Ju paguani me para në dorë në momentin që ju merrni artikullin që keni porositur tek ne. Pagesa i bëhet korrierit KESH.


Mund të paguani KESH dhe pranë dyqanit tonë fizik në Elbasan.