Pozicioni juaj: Kreu / Shtëpia / Bukuria & Shëndeti

Aparat Tensioni Dore

SPZL000887
Çmimi:
Lekë
Lek2,390.00
Lek3,500.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Aparat tensioni

· Kapaciteti i kujtesës: secila palë mund të regjistrojë 60 grupe të të dhënave të matjes
· Presioni: mënyra e plotë e presionit automatik
· Dekompresioni: modaliteti i plotë dekompresioni automatik
· Shkarkimi i ajrit: modaliteti i plotë automatik i shkarkimit
· Tipi: Monitor i Gjakut
· Perimetër dore: 135 ~ 195 mm
· Presioni: 20 ~ 280 mmHg
· Shkalla e pulsimit: 40 ~ 165 rrahje / min
· Presioni: brenda ± 3 mmHg
· Shkalla e pulsimit: brenda ± 5% të leximit
· Furnizimi me energji: 2 bateri alkaline AAA (nuk përfshihen)

Specifikimet:
Madhësia: 6.5 * 7.7 * 2.5cm (L * W * H)
Ngjyra: E zezë dhe e bardhë
Pesha neto: 105gShqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar