Pozicioni juaj: Kreu / Celularë dhe Aksesorë / Aksesorë për Celularë

Adaptor per Karikim Wireless

SPZL2088.2089.2090
Pershtatet per Android dhe Iphone
Çmimi:
Lekë
Lek490.00
    Ju lutemi zgjidhni informatat që dëshironiX
  • Modeli i fishes:
    Apple Android
Sasi:
-
+
()
Kostoja e Transportit:
Tek
:
  • Përshkrim
  • Shqyrtime
Adaptues portabel me Wireless, Universal
 
- Perdorim mjaft i thjeshte dhe shume praktik
- Peshon shume pak dhe e merni me vete kudo .
- Per te bere kete duhet te kemi nji telefon qe suporton karrkim me wireless
- Gjithashtu mund te perdoret si nje adaptor qe lidh Wireless Charger te tjere me telefona te cilet nuk suportojne karikimin me wireless

 
 
Shqyrtimet e produktit mund të kryhen pas identifikimit të anëtarit, ju lutemi klikoni këtu për tu identifikuar