Pozicioni juaj: Kreu / Ardhjet e reja
Regjistrohu në Newsletter
Në lidhje me ofertat dhe marrëveshjet më të fundit Regjistrohu sot!
NVR Network Video Recorder KC-T5N851 , 5MP, Suporton 8 Kamera Shitje me zbritje çmimi
Lek8,500.00
(0)
Kamera Survejimi per Ambjen te Jashtem  KC-T5W50Q3-GJ, 5MP, 500W h.265+ Shitje me zbritje çmimi
Lek12,590.00
(0)
Kamera Survejimi 5MP Lente me Kënd të Gjerë Shitje me zbritje çmimi
Lek11,700.00
(0)
Kamera Survejimi 2MP Lente me Kënd të Gjerë Shitje me zbritje çmimi
Lek8,190.00
(0)
Dron RC LH-X28GWF me Kamera dhe GPS Shitje me zbritje çmimi
Lek25,990.00
(0)
Detektor Multifunksional Shitje me zbritje çmimi
Lek1,790.00
(0)
Byrzylyk per Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek1,590.00
(0)
Mikro Kamera HD Shitje me zbritje çmimi
Lek5,890.00
(0)
Set Drita Led per Makine 100% Kundra Ujit Shitje me zbritje çmimi
Lek790.00
(0)
Byrzylyk per Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek1,480.00
(0)
Mbajtese per Telefonin Shitje me zbritje çmimi
Lek350.00
(0)
Varese Elegante per Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek1,290.00
(0)
Set Bizhuterish per Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek7,990.00
(0)
Syze Dielli per Meshkuj dhe Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek5,500.00
(0)
Power Bank, Karikues Portabel Shitje me zbritje çmimi
Lek990.00
(0)
Buzekuq Mat, Rezistent Ndaj Ujit, Zgjat 24 Ore Shitje me zbritje çmimi
Lek190.00
(0)
Buzekuq 2in1 Shitje me zbritje çmimi
Lek260.00
(0)
Pantallona Trecerkshe per Meshkuj Shitje me zbritje çmimi
Lek1,490.00
(0)
Kanatjere e Shkurter per Femra Shitje me zbritje çmimi
Lek590.00
(0)
Ndricues me Panel Diellor dhe Detektues Levizjesh Shitje me zbritje çmimi
Lek1,790.00
(0)